LES COLÒNIES A RIDOLAINA (LA CERDANYA)

El dimarts dia 12 de maig, pel matí, els alumnes de 5è i 6è, en Francesc, en Rafa i l’Esther vam marxar de colònies a la Casa de Ridolaina.
Després d’una estoneta a l’autocar, vam arribar a Puigcerdà i vam anar a fer una activitat  que es diu “Curling” : es tracta de llençar una mena de pedra de 20 quilos, damunt la pista de gel i fer diana. Va ser molt divertit tot i que no paràvem de caure de cul damunt del gel.
Quan vam acabar de dinar,vam anar cap a la casa de colònies que tot i que era molt bonica estava plena de bestioletes. Un cop instal.lats i amb les normes apreses, vam poder jugar lliurement per les instal.lacions. A la nit vam fer el joc de la bandera que va ser molt divertit i emocionant.

El dimecres, vam fer una volta amb bici pels voltants : va ser impressionant amb un munt de pujades i baixades amb pedres. Molta gent va haver de baixar de la bici perquè li feia por baixar per aquells camins tan estrets. Havent dinat, vam fer escalada en unes roques molt altes i grans, equipats amb un arnès i lligats a una roca. Va ser força emocionant i ens ho vam passar molt bé.
A la nit, vam fer tres grups i vam passar per diferents monitors que ens van explicar llegendes, les constel·lacions que vèiem i a escoltar els sorolls de la nit.

Dijous, va ser el tercer dia i va ser al·lucinant perquè vam anar a caminar tot el dia per la muntanya. Els monitors eren molt divertits i ens van anar explicant tot el dia coses que anàvem veient : les fulles dels arbres, els arbres, insectes, nius d’ocells,...Vam anar passant per molts llocs preciosos, rius, caminois, boscos,...En acabar el dia, havíem pujat un munt de pujades súpercostoses, havíem vist llocs molt bonics i après un munt de coses del bosc.
AL vespre, vam fer la discoteca i ens ho vam passar molt bé. Vam acabar esgotats d’un dia molt intens i cansat.

I divendres, darrer dia, després d’esmorzar, vam anar cap a la hípica. Ens van donar una classe de hípica (com muntar, com agafar les regnes, com mantenir l’equilibri,...) i després vam fer un circuit a cavall. Va ser un matí emocionant i espectacular perquè per molts de nosaltres, va ser la primera vegada que muntàvem a cavall. Després de dinar, vam tornar cap a Masnou on tothom ens estava esperant. 
Han estat les millors colònies que hem fet : va fer molt bon temps, les activitats van ser meravelloses, la casa molt xula, els monitors molt simpàtics, no vam tenir cap conflicte i els records que en tenim són molt divertits...




Comentaris