CANTÀNIA A L'AUDITORI

Ja hem fet el concert de la Cantània!!
Moltes felicitats als nois i noies de ! Ha estat un plaer anar amb vosaltres a l'Auditori i preparar junts aquest any la Cantata dels 50 Milions de Segons!

Comentaris

  1. Ha estat un concert espectacular, si pogués ho repetiria.
    A mi el que més em va agradar va ser quan els solistes cantaven, se´m va posar la pell de gallina.

    ResponElimina
  2. La Cantata de "50 milions de segons"va ser molt xula i la lletra era molt original , divertida i sobre tot amb ritme.Jo personalment felicito al compositor d'aquesta cantata.Aquell dia va ser el millor dia de l'any perquè a més de la lletra ,els directors i solistes eren molt divertits i el director de moviments era molt divertit també, ho feia tot amb tota la passió del cor.Em va agradar molt i jo crec que una de les millors cantates

    ALBERT DE 5è

    ResponElimina
  3. A mi em va encantar anar a l'Auditori de Barcelona a més a més el que em va agradar va ser cantar sobre l'escenari i veure tanta gent aplaudint.
    Per mi va se una experiència inolbidable.
    Conclusió: Em va agradar molt.
    De la Paula Chica Giralt de 5é

    ResponElimina
  4. La Cantània 50 milions de segons va ser molt "guai", una experiència inolbidable, no m'oblidaré mai d'haver anat a l'Auditori a cantar. Quan fèiem el rellotge a la cançó "50 milions de segons", es veia com tots anavem iguals, això va fer que pel públic donés una sensació molt divertida, ah! i en la cançó "Polls" tots portàvem dos globus al cap com si fosin els ulls dels polls,resumint-ho una mica, em va produïr un sentiment d'emoció.
    Em va agradar molt.

    De la Cora Puig Rueda de de 5è.

    ResponElimina
  5. La Cantània va ser molt xula perque era la primera vegada que anava a cantar a l'Auditori a cantar amb tot el públic
    mirant-nos. I a més em feia gràcia com feia els moviments el directr, però em vaig quedar impressionada amb els moviments
    que feiem tots junts.

    De la Carla Monge i Conesa.

    ResponElimina
  6. M'ho vaig passar molt bé, especialment a la canco dels Polls, que era molt divertida. El director musical, que ens ajudava amb els gestos, se l'entenia molt bé. La directora dirigia perfectament, perquè sonés molt bonic tot plegat. Els dos solistes, cantaven amb una veu molt dolça i s´ho havien preparat a cada temps. Al principi estava molt nerviosa, però al començar se'm va passar.va ser una experiencia inolvidable, que m'agradaria repetir.

    De la Sònia Martín

    ResponElimina
  7. M'ho vaig passar molt bé a la cantània, especialment a la cançó dels polls, que era molt divertida. El director artístic, que ens ajudava amb els gestos, se l'entenia molt bé. La directora musical dirigia perfectament, perquè sonès molt bonic tot plegat. Els dos solistes, cantàven amb veu molt dolça i
    s'ho havien preparat a cada temps.Al principi estava molt nerviosa, però al començar se'm va passar. Va ser una experiencia inolvidable, que m'adradaria repetir.

    De la Sònia Martín

    ResponElimina
  8. Ami em va agrada molt m'ho vaig passar molt bé.Em va agradar quan vam cantar "Els eterns repetidors",perquè van ser uns moviments molt xulos.


    De la Clàudia Masgoret

    ResponElimina
  9. La cantata va ser molt divertida. Hi havia molta gent, va ser espectacular. Un dels meus trossos preferits va ser quan vàrem cantar la cançó de ''50 milions de segons'' on en un moment havíem de moure el braç com si fóssim rellotges. Jo estava a l'escenari però hi havia nens que estaven als laterals, els veies que anaven tots alhora. Era molt bonic. Si pogués repetiria l'experiència.

    ResponElimina
  10. Ami em va agradar molt,perquè si miraves al teu voltan veies que tothom anava igual de temps...Resumint va ser molt xulo i m'agradaria repetir aquesta experiencia.


    Carolina

    ResponElimina
  11. Per mi la cantania va ser molt guay i divertida !!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  12. A mi m'han agradat tots els comentaris pero el que mes el de la sònia perque explica una mica de tot pero tots estan molt bé.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada